ساخت شهري با اين وسعت و عظمت براي مورچهها بسيار دشوار است. هر مورچه مجبور است بارها حجم زيادي از خاك را به روي زمين منتقل كند كه اين مسير در مقياس انساني حدود نيم مايل (حدود 800 متر) است
دانشمندان موفق به كشف شهر مورچهاي عظيم زيرزميني شدهاند كه به عنوان رقيبي براي ديوار چين تلقي ميشود.
به گزارش ايسنا، اين ابر شهر مورچهاي زير زميني در فضايي به وسعت 500 فوت مربع و در عمق 26 فوتي زيرزمين قرار دارد.
به نظر ميرسد كه اين ابر شهر يكي از بزرگترين سكونتگاه هاي كلوني مورچهها در جهان و محل زندگي ميليونها حشره باشد.
ساختار اين ابر شهر بسيار پيچيده بوده و راهها و مسيرهاي مارپيچي در اين شهر زيرزميني ديده ميشود.
محققان بيش از 10 تن بتن را به داخل سوراخهاي روي سطح تزريق كردند كه به عنوان كانال هاي تهويه هوا براي مورچه ها عمل ميكنند.
حدود ده روز نيز طول كشيد تا محققان بتوانند خاكهاي اطراف ساختار مارپيچي شهر مورچهاي را تخليه كرده و نماي اصلي آن را مشخص كنند.
پروفسور «لوئيس فورگي»، سرپرست تيم تحقيقاتي، ساختار پيچيده شهر مورچهاي را با ديوار عظيم چين مقايسه ميكند.
به گفته وي ساخت شهري با اين وسعت و عظمت براي مورچهها بسيار دشوار است. هر مورچه مجبور است بارها حجم زيادي از خاك را به روي زمين منتقل كند كه اين مسير در مقياس انساني حدود نيم مايل (حدود 800 متر) است.
دكتر «برت هولدوبلر» محقق دانشگاه آريزونا نيز معتقد است، براي ساخت اين ابر شهر بيش از 40 تن خاك از اعماق زمين توسط مورچهها خارج شده است.
مورچههاي Leafcutter قادرند كلونيهايي بزرگتر از اين ابعاد بسازند. ملكه قبل از تشكيل كلوني عظيم خود، بيش از 300 اسپرم را جمعآوري مي كند. وظايف هر مورچه بر اساس جثه حشره تعيين ميشود و گروهي مسؤول ساخت و ساز كلوني شده و گروه ديگري وظيفه نگهداري از لاروها را برعهده دارند. مورچههاي درشت هيكل نيز وظيفه حفاظت از لانه را برعهده دارند.
هیچ نظری موجود نیست:
ارسال یک نظر