۱۳۹۴ مهر ۲۴, جمعه

شرح گفت‌وگوی مکار و یا همان روباه شیرازی با شاه خائن پس از دریافت جایزه سلطنتی

ناصر مکارم شیرازی از مراجع تقلید در قم، در سال ۱۳۳۵ شمسی به خاطر نگارش «فیلسوف نماها» برنده جایزه سلطنتی شد که آن را از محمد رضا پهلوی شاه سابق ایران دریافت کرد.
در مراسم اهدای این جایزه، مکارم شیرازی و محمد رضا پهلوی گفت‌وگویی انجام دادند که آن را روزنامه اطلاعات در تاریخ سه‌شنبه هفتم فروردین ۱۳۳۵ منعکس کرده بود.
سایت «پارسینه» اقدام به بازنشر این گزارش کرده که بدین شرح است:
جایزه بزرگ سلطنتی طبق معمول به بهترین تصنیفات سال تعلق گرفت و در این رشته آقای ناصر مکارم شیرازی مصنف کتاب فیلسوف‌نماها برنده شناخته شد.
ناصر مکارم شیرازی، از محصلین حوزه علمیه قم میباشد که در بین اقران باطلاع و ابتکار و مجاهدت در تحقیق و تتبع معروف است. روز اول فروردین، هنگامیکه برندگان جایزه سلطنتی برای دریافت جوائز خود شرفیاب شدند،
اعلیحضرت از آقای مکارم شیرازی سؤال فرمودند که «شما از کجا به این فکر افتادید؟» آقای مکارم شیرازی توضیح داد که از چندی باینطرف در حوزه علمیه قم عده‌ای از طلاب علوم بمطالعه در باب مکاتب فلسفی همت گماشته و بخصوص در اطراف مکتب ماتریالیسم که اساس مکتب کمونیسم میباشد بمطالعه و تحقیق پرداخته‌اند.
این نهضت فلسفی بوسیله حجت الاسلام آقای سیدمحمدحسین طباطبائی تدریجا پایه‌گذاری شده که آقای ناصر مکارم شیرازی نیز یکی از شاگردان تربیت‌یافته مکتب معظم له میباشد.
کتاب اصول فلسفه و روش رئالیسم که سال گذشته برنده جایزه سلطنتی شد تصنیف حجت الاسلام طباطبائی تبریزی بود که مشتمل بر پنج جلد خواهد بود و دو جلد آن از طبع خارج و جلد سوم آن تحت طبع میباشد. کتاب «فیلسوف‌نماها» تألیف آقای ناصر مکارم شیرازی که برنده جایزه اول سلطنتی سال گردید بسبک رمان نگارش یافته و مکتب کمونیسم را از جنبه فلسفی مورد تجزیه و تحلیل و انتقاد قرار داده است.»

شرح گفتوگوی مکارم شيرازی با شاه سابق ايران پس از دريافت جايزه سلطنتی ­ صفحه اصلى 17/10/2015 http://farsi.alarabiya.net/fa/iran/2015/10/16/%D8%B4%D8%B1%D8%AD­%DA%AF%D9%81%D8%AA­%D9%88%DA%AF%D9%88%DB%8C­%D9%85... 1/3 KSA 22:35 ­ GMT 19:35 م2015 اکتبر 16 ­ هـ1437 محرم 2 جمعه :شدن روز به آخرین شرح گفتوگوی مکارم شيرازی با شاه سابق ايران پس از دريافت جايزه سلطنتی جمعه 2 محرم 1437هـ ­ 16 اکتبر 2015م دبی­العربيه.نت ناصر مکارم شيرازی از مراجع تقليد در قم٬ در سال ۱۳۳۵ شمسی به خاطر نگارش «فيلسوف نماها» برنده جايزه سلطنتی شد که آن را از محمد رضا پهلوی شاه سابق ايران دريافت کرد. در مراسم اهدای اين جايزه٬ مکارم شيرازی و محمد رضا پهلوی گفتوگويی انجام دادند که آن را روزنامه اطلاعات در تاريخ سهشنبه هفتم فروردين ۱۳۳۵ منعکس کرده بود. سايت «پارسينه» اقدام به بازنشر اين گزارش کرده که بدين شرح است: جايزه بزرگ سلطنتی طبق معمول به بهترين تصنيفات سال تعلق گرفت و در اين رشته آقای ناصر مکارم شيرازی مصنف کتاب فيلسوفنماها برنده شناخته شد. ناصر مکارم شيرازی٬ از محصلين حوزه علميه قم ميباشد که در بين اقران باطلاع و ابتکار و مجاهدت در تحقيق و تتبع معروف است. روز اول فروردين٬ هنگاميکه برندگان جايزه سلطنتی برای دريافت جوائز خود شرفياب شدند٬ اعليحضرت از آقای مکارم شيرازی سؤال فرمودند که «شما از کجا به اين فکر افتاديد؟» آقای مکارم شيرازی توضيح داد که از چندی باينطرف در حوزه علميه قم عدهای از طلاب علوم بمطالعه در باب مکاتب فلسفی همت شرح گفتوگوی مکارم شيرازی با شاه سابق ايران پس از دريافت جايزه سلطنتی ­ صفحه اصلى 17/10/2015 http://farsi.alarabiya.net/fa/iran/2015/10/16/%D8%B4%D8%B1%D8%AD­%DA%AF%D9%81%D8%AA­%D9%88%DA%AF%D9%88%DB%8C­%D9%85... 2/3 گماشته و بخصوص در اطراف مکتب ماترياليسم که اساس مکتب کمونيسم ميباشد بمطالعه و تحقيق پرداختهاند. اين نهضت فلسفی بوسيله حجت الاسلام آقای سيدمحمدحسين طباطبائی تدريجا پايهگذاری شده که آقای ناصر مکارم شيرازی نيز يکی از شاگردان تربيتيافته مکتب معظم له ميباشد. کتاب اصول فلسفه و روش رئاليسم که سال گذشته برنده جايزه سلطنتی شد تصنيف حجت الاسلام طباطبائی تبريزی بود که مشتمل بر پنج جلد خواهد بود و دو جلد آن از طبع خارج و جلد سوم آن تحت طبع ميباشد. کتاب «فيلسوفنماها» تأليف آقای ناصر مکارم شيرازی که برنده جايزه اول سلطنتی سال گرديد بسبک رمان نگارش يافته و مکتب کمونيسم را از جنبه فلسفی مورد تجزيه و تحليل و انتقاد قرار داده است.» شرح گفتوگوی مکارم شيرازی با شاه سابق ايران پس از دريافت جايزه سلطنتی ­ صفحه اصلى 17/10/2015 http://farsi.alarabiya.net/fa/iran/2015/10/16/%D8%B4%D8%B1%D8%AD­%DA%AF%D9%81%D8%AA­%D9%88%DA%AF%D9%88%DB%8C­%D9%85... 3/3 مکارم هنوز نظراتی نرسيده٬ با بيان نظر اولين نفر باشيد تمام حقوق محفوظ است شبکه العربيه © 2015

ارسال به: Balatarin :: Donbaleh :: Cloob :: Mohandes :: Delicious :: Stumbleupon :: Friendfeed :: Twitter :: Facebook :: Greader :: Addthis to other :: Subscribe to Feed

هیچ نظری موجود نیست:

ارسال یک نظر